Hvem, hvad og hvor er vigtigt i dit liv?

estudioandre

dsfv2

Danmark er dejlig med en pragtfuld natur og masser af muligheder for at lade batterierne op. Aldrig har sommerhusene været brugt så meget som i den seneste tid, og mange har virkeligt nydt at tilbringe ekstra tid i deres sommerhuse. Når man er i sommerhuset, får man ofte mærket lidt mere efter i sig selv om hvad der er vigtigt. Og det er jo store ting der kan komme frem. For vi er nu blevet meget bevidste om hvor vigtigt familien, sundheden og naturen er, og vi vil aldrig mere tage disse ting for givet. 

Klit og hav

Familien:

Vi har tilbragt mere tid med den nærmeste familie, og savnet den bredere familie. Vi har nydt stunderne sammen, hvor mange har fået standset op i den travle hverdag og har genfundet forbindelsen. Forbindelsen til hinanden og med hinanden. Vi har fået ryddet op i bryggerset, i skuret og nogle har endda fået ordnet alle billederne og sat dem i fotoalbums. Og der er blevet malet både indenfor og udenfor, og haven er blevet grundigt bearbejdet. Selv den bedste hundelem er blevet bestilt og sat i. Og så er det blevet sommerhusets tur. Sommerhuset fortjener da også at blive givet et lille facelift! Det er jo endnu et sted vi føler os trygge og hjemme.

Sundheden og naturen

At være hundeejer betyder at man dagligt kommer ud i den friske luft, og her finder man igen forbindelsen med naturen. I Danmark har vi den flotteste natur rundt om os, men man ser den ikke altid til og fra arbejdet. Det er sundt at gå en tur både rent fysisk men også mentalt. Så det at have en hund, hvor du dagligt kommer ud for at lufte hunden er guld værd. Vi har erfaret vi bør værne om vores smukke natur, og benytte miljøvenlige løsninger når vi kan.

Sommerhuset:

Sommerhuset fortjener akkurat den samme omgang som huset derhjemme har fået. Der skal selvfølgelig også både males og ryddes op og der skal sættes en fin hundelem i døren. Og også i sommerhuset skal der findes de bedste bæredygtige løsninger mht. at spare energi på vand, el og varme. Det er alt sammen fundamentalt for en fornuftig fremtid.