Sådan indretter du den perfekte spisestue

estudioandre

Hvid spisestue
dsfv2

Vil du gerne have en flot spisestue? Er du ikke helt sikker på, hvordan du opnår det rette look? Det er super rart med en spisestue, og det føles jo også lidt luksuriøst. Det er rart med et fast sted at spise sin mad, og et sted ens gæster kan sidde, når man har besøg. Hvordan ser den perfekte spisestue ud?

Mennesker om et bord

Spisebordet i centrum

Der skal uden tvivl stå et spisebord i centrum af rummet. I øjeblikket er planke spiseborde super populære, så måske du skal overveje, om et planke spisebord ikke også er det rigtige til dig. Du kan få et planke spisebord til fire mennesker, men selvfølgelig også til seks eller til otte, og måske endda flere. Det kan være en god idé med et stort planke spisebord i spisestuen, så I alle sammen kan være der, når der kommer gæster. Du bestemmer selv, om du vil vise bordets flotte planker frem, tage en dug på i ny og næ eller have dækkeservietter på bordet. Klik her for at finde det perfekte planke spisebord.

Behagelige spisestole

Når du har fundet det rette planke spisebord, skal du også have fundet stole til det. Det er jo flottest, hvis du køber stole af samme træ som bordet, så farverne matcher. Derudover skal de helst have et lille, blødt og flot sæde, så man kan sidde behageligt på stolen. Ryglænet skal også have den rette vinkel, så det bliver en komfortabel oplevelse. Det er generelt ikke en god idé med armlæn på spisestole, da det bliver besværligt at sætte sig ind til bordet, hvis ikke de er den helt rette højde.

Indbydende og åbent

De vigtigste komponenter i spisestuen er selvfølgelig bordet og stolene, men det er også vigtigt, at selve rummet er rart at være i. Det skal være indbydende og åbent, og den følelse opnår man især ved hjælp af én ting; lys. Når et rum er lyst, er det altid mere behageligt at være i, end hvis rummet var dunkelt. Du kan få rummet til at fremstå lysere ved hjælp at hvide vægge og lyse møbler, samt fine lamper og store vinduer. Gardinerne skal selvfølgelig være trukket til side, og de må også gerne være i lyse farver.

Naturlig spisestue

Din spisestue

Er du blevet inspireret? Kan du nu forestille dig, hvordan din spisestue skal se ud? Det er altid flot med en spisestue, så du kan aldrig gå helt galt i byen med sådan et værelse. Med et flot planke spisebord i centrum, fine og behagelige stole og rigeligt med lys, kommer du langt. Så kan du nemt gøre detaljerne og pyntet personligt, så spisestuen både bliver elegant, hjemlig og hyggelig. Hvad kan man ellers ønske sig af en spisestue?