Jydsk tagteknik – et godt valg for det nye tag

estudioandre

dsfv2

I mange år har Jydsk Tagteknik været kendt for at levere kvalitetshåndværk til danske huse. Med deres mange års erfaring har de en ekspertise på tagområdet, så man kan være sikker på, at man får den bedste tagløsning.
 

Hvad er Jydsk Tagteknik?

Jydsk Tagteknik er en virksomhed, der primært beskæftiger sig med tagdækning. De laver alt lige fra nye tage til renovering af eksisterende tage, og de har stor erfaring med både tegl-, beton- og eternittag. De lægger vægt på at levere et kvalitetsprodukt, der holder i mange år. Samtidig er det vigtigt for virksomheden, at kunden føler sig tryg gennem hele processen – fra første kontakt til det færdige produkt. Jydsk Tagteknik arbejder udelukkende med autoriserede håndværkere, så man kan altid være sikker på et professionelt stykke arbejde. Derudover tilbyder de også andre services, såsom isolering af loft og/eller vægge og rensning og/eller maling af tag, facade eller fliser.

Mere end 50 års erfaring med tagrenovering

Jydsk Tagteknik har mere end 50 års erfaring med tagrenovering, så man er i sikre hænder ved at lade dem klare opgaven. Tagrenovering er ikke noget, der skal tages let på. Det er et stort arbejde, og det kræver en del forberedelse, heriblandt at finde de rette materialer, at skille sig af med det gamle tag, og eventuelt forberedelse af isolering, hvis det er nødvendigt. Tagrenovering er typisk noget, der skal udføres hvert 10-15 år, afhængig af tagets alder og materiale. Dog kan det være nødvendigt at renovere sit tag oftere, hvis man bor i et område med meget vejrskifte eller megen vind. En tagrenovering vil ikke kun give huset et helt nyt look, men vil også ofte kunne mærkes på energiregningen, eftersom at isoleringen hele tiden bliver bedre, så man kommer til at kunne spare en masse penge i det lange løb.

Hvorfor er det vigtigt at have et ordentligt tag?

Sommetider kan man godt blive fristet til at vente med at få renoveret taget og spare pengene på det arbejde. Men det er vigtigt, at taget er ordentlig stand, for det vil have konsekvenser på resten af huset, hvis det ikke er. Er taget utæt eller er decideret hullet, kan der nemt komme vand ind i huset, ligesom varmen nemt siver ud. Står det på for længe, vil det ikke kun give en dyr varmeregning, det kan også føre til et dårligt indeklima, og der er stor sandsynlighed for, at der kommer til at gro skimmelsvamp i huset.

Det er derfor vigtigt, at taget holdes ved lige, og at det gøres ordentligt.