Har du fundet den store kærlighed?

estudioandre

kærlighed
dsfv2

Der er mange af os, som stadig tror på den eneste ene. I hvert fald kan vi finde en person, som kan blive vores eneste ene. Når man bliver forelsket, er det helt vildt dejligt, og følelserne er store. Det behøver de dog ikke være for alle. Parforhold og forelskelse ser så forskelligt ud, og det er vigtigt, at du er dig selv i det. Læs mere her for at få råd om forelskelse, forhold og ikke mindst hvordan du holder flammen ved lige.

Bliv bedste venner

Når man er ovre den helt store forelskelsesperiode, skal man lige finde sig selv i parforholdet og vænne sig til, at den anden har fejl, man måske ikke lige havde set. Dette kan være svært, men det er vigtigt at give hinanden plads, og at du kan være tro mod dig selv i det. En rigtig god måde at få jeres forhold til at vare ved er ved at blive bedste venner. En bedste ven er der altid for dig, og selvom du ikke altid føler noget for personen, så er venskabet så stærkt, at det kan holde til alt.

Der vil komme perioder i jeres liv (hvis I er så langt, at I tænker fremtid sammen), hvor I ikke vil føle jer forelskede. Det er helt okay og normalt. Måske oplever du endda at blive forelsket i en anden. Det er også helt naturligt, så længe at du ikke dyrker den følelse, hvis du vil blive med din partner. Et livsvarigt forhold er helt unikt og virkelig stærkt. Dette overlever netop på, at I kan være bedste venner.

På tidspunkter, hvor det er svært at være forelskede, så kan I dyrke jeres venskab.

Hvordan bliver man det?

Det er forskelligt, hvordan venskaber er. Tænk bare på alle dine venskaber og hvor forskellige de er. Det er en god idé at lave noget sammen: tage ud at rejse, få nogle oplevelser sammen eller dyrke nogle fælles interesser. Det er også en god idé at blive gode til at snakke sammen. Bliv ved med at stille hinanden spørgsmål og lær hinanden at kende. På den måde er der altid noget at snakke om.

Prøv noget nyt

Hvis I virkelig er glade for hinanden, skal I måske tage skridtet og blive gift, flytte sammen eller få børn sammen. Det kan gøre noget godt at prøve noget nyt sammen. Dette gælder også i jeres sexliv, hvor I kan udforske sammen. Det kan være, at I skal prøve noget andet såsom analsex, selvfølgelig kun hvis begge parter har det godt med det. 

Der findes masser af muligheder for at holde sexlivet og parforholdet i live, og I kan gå på opdagelse i det alt sammen med hinanden.