Forkæl dig selv med en omgang massage

estudioandre

dsfv2
Håndmassage

Har du lyst til at forkæle dig selv lidt ekstra meget? Så læs med her. Der er nemlig mange måder, du kan forkæle dig selv på, men nogle af disse måder er selvfølgelig bedre end andre. 

Massage er en oplagt mulighed, hvis du synes, at du har fortjent en lille belønning. Massage er næsten altid rart, og det er en skøn form for afslapning. Du bliver bragt ned i kroppen og kan slå hovedet fra for en stund. Når man får massage, gælder det bare om at nyde momentet og slappe så meget af som overhovedet muligt. Læs meget mere her om, hvorfor du skal forkæle dig selv med massage. 

Hårmassage

Du fortjener det

Du fortjener at forkæle dig selv ind imellem. Vi har allesammen brug for lidt selvforkælelse i perioder, hvor vi har arbejdet ekstra hårdt, eller hvor energiniveauet måske bare er særligt lavt. Massage er en skøn og nem måde, hvorpå du kan forkæle dig selv. Du skal selvfølgelig betale lidt for det, men det er vigtigt at huske, at alle har brug for en pause en gang imellem. Det betaler sig at tage sig denne pause. 

Mange af os har en hverdag, som er forholdsvis travl. Vi løber rundt til alle mulige forskellige arrangementer hele tiden og har generelt meget at se til. Det er vigtigt, at man nogle gange stopper op og spørger sig selv, hvordan det går? Du fortjener at få et afbræk fra hverdagens stress og jag. Det er lige præcis dette, massage kan være. 

Når du får massage, er der intet, du skal tænke på. Det eneste du skal gøre, er at være i momentet og nyde øjeblikket. 

Terapi

Massage til at lindre kropslige smerter

Massage kan også være et led i behandlingen af kropslige smerter. Der findes mange forskellige former for fysiske smerter. Hvis du har et kontorjob, som mange jo har, kan det være, at du ofte får ondt i ryggen. Denne smerte kan fx en fysioterapeut være med til at lindre. 

Massage kan også hjælpe på andre ting. Man har efter mange års forskning og studier fundet frem til, at massage kan spille en rolle i behandlingen af kræft. Denne type massage kaldes onkologisk massage. Den kan sommetider være med til at kurere et menneske for kræft. Andre gange fungerer massagen udelukkende smertelindrende – fx i forbindelse med hudkræft. 

Hvis du har fysiske smerter af den ene eller anden art, kan du med fordel også overveje massage.